flere
FO-Aarhus på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* betyder at feltet er nødvendigt

Debat/læserne mener

Læs debatindlæg fra Nicolai.dk samt kommentarer fra læserne.

Læs mere »

Deltag i debatterne ved at skrive en kommentar under artiklen.

Under Festugen laver Jim White dagbog via dagligdagsbilleder af artister og kunstnere, der optræder til Festugen. Billederne bliver løbende printet ud i A2-format og hængt op i Festugegrillerier, som er Festugens restaurant i FO-gården. Kig forbi og oplev Festugen fra et andet perspektiv og få en omgang lækker mad, nu du er der.

I Rådhushallen udstiller Jim White 1.-5. september sine amerikanske billeder, hvor skrald igen er i fokus. For det, der i nogles øjne bare er udtjent materiale og gement affald, er i Jim Whites ubrugte muligheder. Billederne er endda indrammet i skrald og genbrugsmaterialer, der er fundet i Danmark.

Som afslutning på sit engagement i dette års Festuge, samler vi Jim Whites indtryk af byen gennem årene. Film, skulpturer, musik og dette års dagbogsbilleder giver tilsammen et kunstnerisk blik på Aarhus og et enestående indblik i amerikanerens tilgang til kunst.

Det finder sted på Gl. Åbyhøj lørdag 5. september kl. 10-14, hvor der også er der mulighed for at købe nogle af skralde-værkerne og fotografierne med hjem.

Desuden kommer DeSoto Caucus og spiller en mindre koncert med Jim White, hvor de spiller de sange, som amerikaneren i selskab med det danske orkester indspillede i en butik i Grønnegade med tekster inspireret af aarhusianere, der skrev sætninger på butiksruden.