flere
FO-Aarhus på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* betyder at feltet er nødvendigt

Debat/læserne mener

Læs debatindlæg fra Nicolai.dk samt kommentarer fra læserne.

Læs mere »

Deltag i debatterne ved at skrive en kommentar under artiklen.

Selv om flere gavmilde sponsorer medvirker til, at varmestuestrikkerne hele tiden holdes beskæftigede, har de åbenbart været så flittige, at lageret af garn godt kan tåle en supplering. Derfor appellerer de til alle der måtte have garnrester liggende i gemmerne derhjemme. Kan du undvære noget af det som kan du bidrage til den gode sag ved at aflevere det strikkerne - bomuld, uld, kraftigt eller mere fint, det er ligegyldigt, alt kan bruges.

Garnsotering _4 (2)

Varmestuestrikkerne startede i 2006.  Siden da har flittige frivillige leveret mange tusinde hjemmestrikkede ting til Danmarks udsatte.

Der strikkes, hækles og syes halstørklæder, huer, strømper, vanter, mv. som nogle flittige damer sidder rundt om i Danmark og fremstiller til varmestuer, væresteder, krisecentre og lignende. Projektet, der bliver styret gennem rokken.dk, drejer sig om at hjælpe socialt udsatte, så de kan holde varmen i de kolde måneder.

 Son _3 (2)

Hvor og hvordan kan du hjælpe?

Har du garnrester eller garn du kan undvære, eller vil du melde dig som strikker?  Så kontakt Bente Vinding (se nedenfor) eller gå til www.varmestuestrik.dk l.

Ønsker du at købe husflid www.kigkassen.dk eller støtte med penge til indkøb af strømpegarn så så brug bankkontoen: reg. 0517 nr. 0150949.

Leder af varmestuestrik: Bente Vinding, Damengen 19, 4500 Nykøbing Sj. - tlf. 5993 2333, e-mail hundeuld@rokken.dk cvr 31675243