flere
FO-Aarhus på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* betyder at feltet er nødvendigt

Debat/læserne mener

Læs debatindlæg fra Nicolai.dk samt kommentarer fra læserne.

Læs mere »

Deltag i debatterne ved at skrive en kommentar under artiklen.

FO-Aarhus' blad Nicolai begyndte at udkomme i 1993. De første par numre hed dog SEVERIN, men begge navne er inspireret af samme person, nemlig Nicolai Frederik Severin Grundtvig, som er dansk folkeoplysnings "fader".

Nicolai er et medlemsblad for alle dem, der har gået eller går på FO-Aarhus' aftenskolehold. I bladet er der artikler om aktuelle emner inden for undervisning og folkeoplysning, artikler om FO-Aarhus, f.eks. om historie, arbejdsområder uden for aftenskolen, fremtidsønsker og holdninger til f.eks. ny lovgivning. Herudover er der lidt om aktuelle aftenskolehold og ekstra tilbud, f.eks. teaterforestillinger for børn og forældre, grillaften med økologisk mad, arrangement i musikhuset.

Idéen med Nicolai er at fastholde kontakten til vores aftenskoleelever, også når de er færdige med undervisningen og samtidig er det vores håb at kunne skabe nogle tværgående kontakter mellem de forskellige aftenskolehold.

Det "fysiske" medlemsblad udgår

Vi synes, at tiden er inde til at spare på papiret. Vi har i de seneste par år gradvist flyttet vores kommunikation og kontakt til kursister og samarbejdspartnere over på digitale medier. Vi har lavet et nyt design på vores hjemmeside, oprettet temaområder på fo.dk, der giver bedre overblik og nemmere tilgang, oprettet 13 temasider på Facebook og kan også findes på Twitter.

Omlægningen af Nicolai til digitalt nyhedsbrev er endnu et trin i denne udvikling. Papirudgaven blev sendt til aftenskolens kursister (og andre interesserede) 4 gange årligt. Den digitale udgave vil fremover blive udsendt til samme gruppe minimum fire gange pr år, men da juraen omkring udsendelse af elektronisk post er anderledes, vil kun de, der har accepteret at modtage nyhedsbreve, og dermed opnå en rabat, få det tilsendt. Har du ikke tilmeldt dig nyhedsbrevs-muligheden, men ønsker at modtage det digitale Nicolai, skal du bare sende en mail til nicolai@fo-aarhus.dk.