2. juni 2017

Fra i morgen kan du få en helt ekstraordinær oplevelse på havnen i Aarhus ved Toldboden, når Climate Planet holder officiel åbningsfest fra kl. 11. Alle er inviteret med, og vi tør godt at røbe, at der gemmer sig en smuk fortælling med et meget vigtigt budskab indeni den gigantiske globe.  

Af Maria Bjerrum Sørensen

Du har sjældent hørt vores allemands udfordring med klimaforandringerne fortalt på en så visuel storslået, nærværende og forståelig måde. Glæd dig til at se filmen om jordens klima i omgivelser, der får det til at stå soleklart, at klimaforandring ikke kun rammer naboen. Man kalder det en af nyere tids største teknologiske oplevelser, og det synes vi slet ikke er for meget sagt.

Globen vil stå på den nye havnefront ved Toldboden i Aarhus fra 3. juni-21. august, hvorefter vi sender den på en 3 år lang Europaturné. For som vejr- og klimaekspert Jesper Theilgaard udtaler, så omfatter den eneste reelle og varige løsning på den globale opvarmning hele kloden. Jesper Theilgaard er stemmen og forfatteren bag fortællingen, som er udviklet i samarbejde med NASA.

Sæt kryds i kalenderen fordi installationen er helt uden sidestykke, og fordi business as usual ødelægger vores fælles jord.  

Åbningsdagen den 3. juni er sponsoreret af FO-Aarhus, og vi er sindssygt spændte. Billetter til forestillinger på lørdag kan købes til kun kr. 30 - og hele indtægten fra denne dag går ubeskåret til klimaforskning.

Købslink: https://www.laeserbonus.dk/climate-planet-kulturby (link ikke længere aktivt)

Vi håber, vi ses!

Det kan du opleve

Et oplevelses-mekka indenfor klima og bæredygtighed, som vil omkranse Climate Planet hele sommeren. Det sker i samarbejde med store, spændende og miljøbevidste virksomheder og organisationer, som glæder sig til at underholde dig og familien.
 

Aktiviteter

Byg Jordens vilde natur i LEGO® klodser med "nørden" Peter Skødt Knudsen

Oplev en flaskes rejse gennem en flaskeautomat med Dansk Retursystem

Undersøg et univers af vand sammen med Aarhus Vand

Mød en pandabjørn fra WWF Verdensnaturfonden

Nyd mad og drikke i vores cafe, som sælger lokalt street food

For mere information om CLIMATE PLANET klik her.