Om Nicolai

Nicolai er medlemsbladet for alle dem, der har gået eller går på aftenskolehold i FO-Aarhus. I bladet finder du artikler om aktuelle emner inden for undervisning og folkeoplysning, reportager fra vores arrangementer og artikler om FO-Aarhus - det kan f.eks. være om historie, arbejdsområder uden for aftenskolen, fremtidsønsker og holdninger til eksempelvis ny lovgivning. Herudover er der lidt om aktuelle aftenskolehold og ekstra tilbud som teaterforestillinger for børn og forældre, grillaftener med økologisk mad og arrangementer i Musikhuset. 

Aftenskoleklubbens blad, Nicolai, begyndte at udkomme i 1993. De første par numre hed dog Severin, og begge navne er inspireret af samme person, Nicolai Frederik Severin Grundtvig, som er dansk folkeoplysnings såkaldte "fader". 

Idéen med Nicolai er at fastholde kontakten til vores aftenskoleelever, også når de er færdige med undervisningen. Samtidig er det vores håb også at kunne skabe nogle tværgående kontakter mellem de forskellige aftenskolehold.

Et online magasin

Efterhånden er al vores kommunikation samt kontakten til kursister og samarbejdspartnere flyttet over på digitale medier. Derfor har også Nicolai siden 2014 været udelukkende et online blad, som er tilgængeligt via hjemmesiden.

Nicolai samarbejder selvfølgelig med vores overordnede hjemmeside, fo.dk, hvor du med vores 13 temaer let kan få overblik over de forskellige tilbud. Samme temasider går igen på Facebook, hvor du kan følge lige netop det, der har interesse for dig, ligesom du også kan finde os på Twitter.

 

 

I samarbejde med FO-Aarhus