flere
FO-Aarhus på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* betyder at feltet er nødvendigt

Debat/læserne mener

Læs debatindlæg fra Nicolai.dk samt kommentarer fra læserne.

Læs mere »

Deltag i debatterne ved at skrive en kommentar under artiklen.

Nyheder

I løbet af 2017 har århusianere fyldt Aarhus Teater for at blive klogere. Clement Kjærsgaard har været vært på fire gange seks timers debatarrangementer om verdens fremtid. Vi var med til sidste runde af Hypotheticals. Dagens overskrift lød ”Revolution og evolution – om Forandring”.

Læs mere...

Valgkampen er ved at nå sit højdepunkt, og på Seniordaghøjskolen er der inviteret til vælgermøde.

Læs mere...

Nysgerrigheden var stor og spørgelysten i top, da medlemmer af Idébutikken, som er en del af FO-Aarhus, mandag eftermiddag gæstede Seniordaghøjskolen. For hvad går de egentligt og laver, de unge mennesker ovre i Idébutikkens lokaler?

Læs mere...

Søndag den 10. september præsenterer Aarhus 2017 og Clement Kjersgaard debatarrangementet HYPOTHETICAL #3: VERDENS FREMTID - Liv og overlevelse? / Life and Survival – About Sustainability. Ses vi?

Læs mere...

Marlene Borst Hansen trækker sig som landsformand for Fora efter godt og vel fire år, og nuværende næstformand Hans Grishauge indtræder som ny formand.

Læs mere...

Endnu et ’fredsfår’ er kommet til Aarhus. Det sker som en markering af frivillighedens mange fordele som fællesskab og samhørighed. Men hvor skal det kulørte husdyr bo – det er spørgsmålet.

Læs mere...

Det er lykkedes Studiecirklen Impro at få komikeren Jay Sukow fra Second City Hollywood til Aarhus for at lave en sketch-workshop den 15.-16. juli.

Læs mere...

Bob Dylans sangtekster er meget mere end bare ord – de besidder en langt større betydning, og oftest en kritik af samfundsmæssige problematikker, som står FO-Aarhus nært.

Læs mere...

Elever fra Holme Skole kom et skridt tættere på en afklaring om fremtiden, da de besøgte Springbræt Aarhus.

Læs mere...

Hvorfor fortjener Torben Dreier om nogen at vinde årets Ildsjæl anno 2017 ved Aftenskolernes Pris den 20. september? Få svaret her!

Læs mere...

Den tværetniske forumteatergruppe, D-factor, er nomineret til Integrations prisen.

Læs mere...

De Blå Stjerner er en gruppe somalisk-danske unge, som virkelig har formået at få en stemme i den offentlige debat.

Læs mere...

Det efterspurgte tilbud Rummeligheden giver et anderledes forløb til belastede udsatte borgere i Aarhus Kommune.

Læs mere...

FO-Aarhus er nomineret til Demokratiprisen ved AP17 for vores bidrag til udstillingen ”The Garden - End of Times, Beginning of Times”.

Læs mere...

De nominerede til Aftenskolernes Pris 2017 er nu fundet. Her kan du læse, hvilke priser FO-Aarhus er med i kapløbet om.

Læs mere...

Hun var fast determineret på, at det var det hun ville, og denne determination var det, der drev hende på Det Benhårde Musikkursus.

Læs mere...

Nomas plante – og myresamler, Thomas Laursen, delte gavmildt friske og levende smagsprøver ud, da han lørdag den 17. Juni holdt foredrag under taget af kunstværket ”Do we dream under the same sky” foran Hotel Marselis.

Læs mere...

Onsdag den 21. juni er Aarhus for første gang vært ved Maratonsang. Siden kl. 7:00 er morgenfriske sanglærker derfor stimlet sammen i FO-byen om højskolesangbogen, klaverets klang og friskbrygget kaffe på årets længste dag.

Læs mere...

Fredag d. 7. juli, lørdag d. 8. juli og søndag d. 9. juli i Gellerup og Aarhus Midtby: Sang og musik, folkedans, akrobatik, fodbold, debat og udstillinger er indholdet i en kulturfestival, der er anderledes og appellerer bredt i Aarhus.

Læs mere...

Fredag den 2. juni blev endnu et spektakulært kunstnerisk bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus erklæret for åbent. Byens borgere kan således glæde sig til en 5 km lang kunstzone i byen og langs Aarhus Bugt frem til den 30. juli.

Læs mere...

Fra i morgen kan du få en helt ekstraordinær oplevelse på havnen i Aarhus ved Toldboden, når Climate Planet holder officiel åbningsfest fra kl. 11. Ses vi?

Læs mere...

Aarhus skal være Europæisk Frivillighovedstad i 2018. For at involvere flest mulige deltagere, inviterer Frivillighovedstaden nu til en række kick-off-møder, hvor tankerne om Frivillighovedstadens forløb præsenteres.

Læs mere...

Mærk øget velvære i hverdagen med et motionsabonnement alle kan betale sig fra! Kom og træn i FO-Byens motionslokaler og undgå byens fyldte fitnesscentre

Læs mere...

Fra lørdag den 3. juni står kunstværket ”Do we dream under the same sky” klar i strandkanten ved Hotel Marselis. Vi løfter sløret for, hvem du kan møde.

Læs mere...

Det handler ikke alene om at kunne læse og regne eller have en minimumskarakter på 02 for at blive til noget. Hos Springbræt Aarhus er de personlige kompetencer langt mere værd, og deres indsats tegner allerede nu et billede af en række succeshistorier.

Læs mere...

Læserbrev: "Regeringen vil reformere de forberedende tilbud til unge, der ikke følger den lige vej fra grundskolen til en ungdomsuddannelse. Vejen hedder forenkling, men også at nedlægge produktionsskolerne. Det er en dårlig idé" - siger tre politisk engagerede personligheder.

Læs mere...

”Vi gør et stort nummer ud af at fortælle dem, at vi alle er på samme vej, men muligvis forskellige steder på den vej” - sådan siger Jeppe i det 3. kapitel om Det Benhårde Musikkursus. Kapitlet handler om de forskellige strategier, lærerne benytter sig af.

Læs mere...

Søndag den 21. maj kl. 13-21 er Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 vært for en hel dag med debat, diskussion og refleksion på Aarhus Teater. Arrangementet har overskriften Er Fællesskabet fortid?

Læs mere...

Sidste onsdag genlød festsalen i FO-byen af arabisk musik, tyrkisk sang, skraldlatter og skåltaler. Siden nytår har et hold bestående af ”gammel-danske” frivillige og nye danskere med flygtningebaggrund nemlig mødtes hver onsdag til sociale og kulturelle aktiviteter i Aarhus.

Læs mere...

Grundlovsdag, den 5. juni 2017, står i reformationens tegn på det smukt beliggende Saxild Strand Sundhedsophold. Temadagen byder på de tre markante foredragsholdere Peter Tudvad - filosof og forfatter, Torben Riis - lektor og redaktør samt Sasja Emilie Mathiasen Stopa - postdoc ved afdeling for Teologi.

Læs mere...

Byens Puls 2017 inviterer til ”Den Store Badefest - for udviklingshæmmede børn og unge” søndag d. 16. april kl. 14-17 i Lyseng Svømmebad. Du kan komme jordkloden rundt på én dag på ét sted - næsten da. Ses vi?

Læs mere...

”Jeg har en fornemmelse af, at når jeg møder på arbejde, har jeg en fyldt taske, og når jeg kommer hjem igen, så er den tom”. Sådan siger Jeppe Wessberg Christensen om sit job som underviser i hørelære og teori på Det Benhårde Musikkursus. Det og meget andet kan du læse i portrættet af ham her.

Læs mere...

Hvad er vinderen af en Fællesskabspris gjort af? Læs miniportrættet af Leo Thorsen fra HEI Håndbold og få svar på netop det. Ved dette års DM-fest løb han afsted med Fællesskabsprisen, som FO-Aarhus kunne uddele for andet år i træk.

Læs mere...

Så er det tiden for den årlige generalforsamling i FO-Aarhus´ aftenskolenklub.

Læs mere...

Frivillige søges til kunstinstallation på ARoS Triennalen: The Garden – End of Times, Beginning of Times i juni og juli.

Læs mere...

I løbet af de kommende uger vil vores praktikant, Annemette, som læser Musikvidenskab, tage dig med ind bag dørene på Det Benhårde Musikkursus. Et undervisningstilbud for unge under Daghøjskolen Gimle.

Læs mere...

Store sal på Aarhus Teater var, søndag den 5. marts, fyldt med publikummer til et ni timer langt debat-arrangement. Arrangementet var det første i en række under overskriften ”Hypotheticals #1 – Verdens Fremtid”.

Læs mere...

I dag er det præcis 3 år siden, at Café Kaffegals lillesøstervirksomhed, ØKOgal, nedkom. Det fejrer vi med et interview af manden bag begge dele, Brian Sørensen.

Læs mere...

Nu er vi også repræsenteret inden for hjemmestrik med omtanke for miljøet på eget initiativ fra en af vores egne. Lona Sørensen fra FO-Aarhus’ regnskabsafdeling er ferm med garn og strikkepinde.

Læs mere...

Køkkenleder Frida fra KaffeFair Aarhus følger borgmester Jacob Bundsgaard på Facebook. Hun så, at han havde flyttet sit kontor midlertidigt ud i det boligsociale område Bispehaven. Altså var han KaffeFairs nye nabo, og hvad gør man med nye naboer? I kan læse Fridas svar på det spørgsmål lige her.

Læs mere...

RUNAAR er tidens svar til løbe-glade aarhusianere. Har du overskud og lyst? Så dukker du op. Er du ramt af forkølelse og træthed? Så springer du over. Det uforpligtende løbefæl-lesskab er i perfekt harmoni med din øvrige hverdag.

Læs mere...

I 2017 laver vi i Aarhus en hel dag med sang - maratonsang. De lokale højskoler og deres bagland bliver inviteret; men arrangementet retter sig især mod alle sangglade og nysgerrige.

Læs mere...

KOSMOS er et møde mellem en erfaren instruktør og skuespillere fra byens dynamiske vækstlag. Det er et udendørs teaterprojekt med Maria Lexa som instruktør. I foråret vil der være teaterworkshops og auditions til at medvirke i forestillingen. Spilleperioden er til sommer.

Læs mere...

Sune Liltorp fra Gimles film-linje, Potemkin, leverede med sit eget firma, Plotpoint, den smukke filmfortælling, der blev vist på havnebygningernes facader til Kulturhovedstadsåbningen den 21. januar 2017.

Læs mere...

Endelig kulminerede flere års, måneders, dages, timers og minutters forberedelse til kulturhovedstadsåret. Hårene rejste sig over alt på kroppen, og de faldt ikke igen, før mørket opslugte det sidste brag fra det spektakulære og pompøse fyrværkeri over Aarhus havn.

Læs mere...

I dag er der mindre end 10 dage til den store åbning af kulturhoved-stadsåret. På lørdag d. 21. januar bliver Aarhus midtby forvandlet til en stor arena for et fortryllende show i verdensklasse. FO-Aarhus er med, når vi som partner støtter Europæisk Kulturhovedstad med folkeoplysende midler.

Læs mere...

Sundhedscentret Saxild Strand byder med et nyt program for 2017 ældre, der er ramt af sygdom, og deres pårørende velkommen på ferie- og rekreationsophold i vandkanten. Læs her om den daglige leder, Henrik Woers syn på sundhed.

Læs mere...

Kaffé Fair i Aarhus udmærker sig igen. På bare 10 kursusdage har en kompetent vejleder inden for håndtering af råvarer og hygiejnehensyn klædt 12 kvinder, fra for eksempel Somalia, på til jobsøgning.

Læs mere...

På årets første onsdag mødtes en gruppe garvede aarhusianere i Café Nicolai med nytilkomne borgere fra bl.a. Syrien, Eritrea og Afganistan. Sammen skal de udforske Aarhus. Det sker som en del af FO-Aarhus’ nye projekt Tanker på Tværs.

Læs mere...

Det er blevet tid til at kåre vinderen af vores Fællesskabspris anno 2016. En pris, som vi for første gang uddelte sidste år med stor succes og opbakning. FO-Aarhus søger derfor lige nu efter byens største ildsjæl, når det handler om at opbygge sunde fællesskaber i sportsligt regi.

Læs mere...

Vi vil gerne endnu tættere på jeres oplevelser med os i 2017, og derfor har vi lavet en konkurrence. Skynd dig at deltage og du kan blive den heldige vinder af et gavekort til en valgfri aktivitet hos os.

Læs mere...

Aarhus Kommunes integrationspris 2015 gik til entreprenørfirmaet Enemærke og Petersen. Anette Storm modtog på firmaets vegne den flotte pris. Men AGF var også, sammen med FO-Aarhus, nomineret til prisen.

Læs mere...

FO-Aarhus og jordemoder Pamm Mielcke skaber sammen rammerne for en ny barselscafe for gravide og nybagte forældre

Læs mere...

For fjerde år i træk kastede Rikke Sejthen, medstifter af Hjemløs i Århus, en trylleformular til glæde for byens hjemløse, da hun i weekenden stablede en hjertevarm julefrokost på benene i FO-byen. I år deltog omtrent 100-150 udsatte borgere.

Læs mere...

I marts åbnede udstillingen "Et somalisk hjem i Danmark 2016" i Den Gamle By. Udstillingen er skabt af seks somaliske kvinder, der ønskede at give et andet billede af dansk-somaliere, end det pressen som regel viser. Nu kommer der en opfølgning.

Læs mere...

En lidt kedelig grå-brun gavl i FO-byen. En berømt street-art kunstner på gennemrejse. En fin kombination! Saturno the Creatter kom forbi - og så skete der noget!

Læs mere...

Italien er kommet til Aarhus. Foreningen ”Società Dante Alighieri” og Ældre Sagens oplysningsforbund står sammen med FO-Aarhus står bag kurset ”Italienske uger”. Lærere fra en romersk sprogskole underviser hver dag i deres eget sprog og kultur. Vi var med, da elever og lærere lavede italiensk mad sammen.

Læs mere...

Igen i år kårer aftenskolernes de bedste skoler på flere kategorier. Der er nu åbent for indstilling af kandidater, og muligheden for at give sit besyv med, er åben for alle.

Læs mere...

Sangerinden Marie Frank designede sin egen uddannelse som musiker gennem den Fri Ungdomsuddannelse i FO-regi. Hovedparten foregik i New York, hvor hun fandt det hun manglede.

Læs mere...

Til AGF's kommende hjemmekamp mod FC Nordsjælland 18. oktober er regionens flygtninge inviteret til at opleve stemningen i Ceres Park.

Læs mere...

Senest kunne man sidste år opleve hans skulpturer lavet i skrald, som han havde samlet ind i og omkring Aarhus. I år kan man opleve hans kunst ved hele tre forskellige arrangementer.

Læs mere...

Der har den seneste måned været heftig aktivitet i FO-Byens gård men tidsplanen holdt: den hængende have står parat til at modtage festugens gæster når Restaurant Mefisto byder indenfor med lægger grill.

Læs mere...

Fredag den 15. august blev der uddelt priser. Det skete, da arrangementet Aftenskolernes Pris for anden gang løb af stablen på Hermanns i Tivoli Friheden.

Læs mere...

Kritiker fik skulpturer til at folde sig ud! Kunstværker reflekterede sol og høj himmel og mudderet tørrede endelig ind langs stranden til Sculptures by the Sea, lørdag den 20. Juni.

Læs mere...

Vi sender Emily til London! Hun er nemlig den heldige vinder af den konkurrence du kunne finde i vores program for foråret 2015.

Læs mere...

Borgerscenen på Aarhus Teater søger medvirkende til deres næste forestilling "På rejse i din krop". Tilmeld dig audition, hvis du har noget på hjertet om din krop.

Læs mere...

I et åbent brev til borgmester Jacob Bundsgaard gør Abdirahman M. Iidle og Abdirashid Sheikh, talsmænd fra foreningen AarhuSomali det klart, at borgmester Jacob Bundsgaard har talt nedladende om somaliere i Aarhus.

Læs mere...

Århus Stiftstidende giver dig 29. april i samarbejde med FO-Aarhus muligheden for at blive meget klogere på demens

Læs mere...

Aarhus Stiftstidende bringer den 19. februar en artikel, hvor en forælder til en elev på Samsøgades Skole undrer sig over, at Kurt Westergaard går på et spanskhold arrangeret af FO-Aarhus, der begynder før SFO´en lukker.

Læs mere...

Bænke er efterhånden et sjældent syn i byens offentlige rum, men går du for tiden en tur i øgadekvarteret i Aarhus midtby vil du opdage, at der er kommet nye, særlige bænke til byen.

Læs mere...

Sidste års konkurrence fandt sin vinder. Niels Chr. Hansen (i midten) får overrakt et rejsegavekort af Hans Manggaard fra Manggaard Travel og Skoleleder Torben Dreier til Madrid. Niels vandt konkurrencen

Læs mere...

Så er det tid for den årlige generalforsamling i FO-Aarhus´ Aftenskoleskoleklub. Det sker tirsdag den 24. februar i Kursusbutikken, Frederiksgade 78B

Læs mere...

Hvad er det for et billede dér i vinduet? Det ligner mere skrift end maleri, og en tekst kan det netop godt være. 365 historier vandrer nemlig i Aarhus og slår sig ned mange forskellige steder.

Læs mere...

Musik og Medieværkstedet er gået online. En ny webavis har set dagens lys, og der vil du jævnligt kunne se, hvad der sker på Musik og medieværkstedet og i det hele taget i den verden, der interesserer dem.

Læs mere...

Deltagerne i aftenskolernes aktiviteter bliver stadig ældre. Skal aftenskolen have fat i nye grupper og i det hele taget have en fremtid, er det tid til besindelse og nytænkning. Aftenskolerne må komme ud over kataloget og tænke nyt i både form og indhold.

Læs mere...

At sende julehilsner via mails betragtes forhåbentligt ikke længere som en kold måde at overbringe varme julehilsner på. Det giver i hvert fald en god besparelse på FO-Aarhus’ portoudgifter, og denne besparelse giver vi ubeskåret videre til gode formål.

Læs mere...

Søren Winther Lundby er manden bag Global Citizen, som står for projektet ’Smart Sustainable Valley’. Et projekt, der har som mål at gøre bæredygtighed cool og letforståeligt. Projektet kulminerer i 2017 med en bæredygtighedsfestival for 5000 mennesker i Universitetsparken, som skal være en blanding af Silicon Valley og Woodstock.

Læs mere...

Frederiksgade 79 blev renoveret 1908-1909, fik monteret mansardtag, og ombygget til hotel. Det var den gang elektrisk lys og centralvarme gav et forspring i kampen om kunderne.

Læs mere...

Siden 1906 har Salling Stormagasin og Aarhus været uadskillelige. Byens historie og stormagasinets historie løber sammen. Har du en Salling-historie?

Læs mere...

Aarhus Alternatives Festival for ånd, videnskab og kunst løber af stabelen den 7.-9. Nov. 2014.

Læs mere...

Varmestuestrikkerne har i snart 8 år leveret lune strikvarer til Danmarks udsatte. De har været flittige så nu kunne de godt bruge noget mere garn.

Læs mere...

Hvordan lægger man kabale på nettet? Kan man brokke sig til kommunen uden at blive fanget i en telefonkø? Den 9. oktober sætter vi fokus på alt det man kan med internettet.

Læs mere...

Har du en iværksætter i maven så se her!

Læs mere...

Herrefrokost og sport mod ensomhed - det er opskriften i Klub 60+

Læs mere...

Der var højt humør, og der blev talt rigtig mange sprog, da byens internationale tilflyttere mødtes til den årlige reception for expats lørdag den 30. august kl. 15.00 i gården ved FO Aarhus.

Læs mere...

Den første weekend i årets festuge var præget af både regnvejr og solskin - begge dele i rigelige mængder. Vi var en tur rundt med kameraet i de tidlige formiddagstimer.

Læs mere...

Det er festligt og ukompliceret, og der er skønne grillretter for hele familien - og til rimelige priser. Det hedder Festugegrillerier 2014!

Læs mere...

Unge søges til nak, æd og action

Læs mere...

I de lokaler, hvor FO-Aarhus´ administration i dag holder til, udfoldede der sig tidligere et helt andet leben.

Læs mere...

Ved uddelingen af Aftenskolernes Pris 2014 vandt FO-Aarhus partnerskabsprisen.

Læs mere...

FO-Aarhus er nomineret i fire kategorier, når Aftenskolernes Pris uddeles fredag den 15. august i Herman´s i Friheden

Læs mere...

Så er det tid til en tur rundt i by og opland for vores palæstinensiske gæster. Kyndig tour-fører er Maria Bro Kramer, psykologistuderende på Aarhus Universitet (yderst til venstre)

Læs mere...

På dag to var det tid for et besøg på rådhuset og kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad

Læs mere...

Så kom de! De fire unge, der i de næste to uger gæster Aarhus som ambassedører for uddannelse - og dermed håb for fremtiden. Det er fra venstre Mohammed, Jana, Asar og Rami. De kommer fra Ramallah, men har bevaret optimismen på trods af den aktuelle situation i området.

Læs mere...

Det har vakt en del opmærksomhed, at Studenterhus Aarhus har inviteret tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup til at tale om bl.a. medieetik

Læs mere...

Palæstinensiske studerende bliver rollemodeller for unge i Aarhus

Læs mere...

Bea Coslovi er lærer på et danskhold under FVU. Hun sendte Nicolai en mail: "den 25. juni havde vi afslutning før sommerferien, hvor alle efter aftale skulle tage noget med til vores fælles frokost."

Læs mere...

"De turde gøre alt det, de netop ikke måtte, disse fire vilde drenge, som systemet havde opgivet. Men Chadi Abdul-Karim elskede dem. Ud af hans blide stemme voksede deres skæve liv i denne rå forestilling om udsatte overlevere – og om håb."

Læs mere...

Tales der kulturpolitik, nævnes aftenskolerne kun forbigående, men faktisk kunne man udnytte potentialet bedre.

Læs mere...

Trafikken af unge aarhusianere, der drager i krig i Syrien er bremset. Et tæt og utraditionelt samarbejde mellem Østjyllands Politi, Aarhus Kommune, imamerne og unge med tilknytning til Grimhøj Moskéen i Brabrand virker.

Læs mere...

Jeg synes, at det er hyggeligt at kunne arbejde for andre og have noget at stå op til, siger Henrik Nordtop, som er elev på Det Kreative Værksted.

Læs mere...

Efter en stor succes med foråret forestilling film ”Naboskab – himmel og helvede”, er Borgerscenen på Aarhus Teater ved at gøre klar til næste sæson. Har du en skuespiller i maven, så læs videre!

Læs mere...

Når bankerne satser så ensidigt på dem med mange ressourcer skabes der tabere i den anden ende. Socialrådmand i Aarhus, Thomas Meedom (SF) har sammen med Kirkens Morten Aagaard, leder af Korshær og Torben Dreier, FO-Aarhus, et forslag.

Læs mere...

"En indsigtsfuld mand har sagt, at min krop og sjæl efter 25 år skal hvile i minimum tre måneder. Det har jeg tænkt mig at følge og vil således efter min sommerferie sætte mig på en træstub og se ud i det åbne landskab. Jeg vender tilbage med min billedkunst, teater, musik, workshops, dans og instruktion. Så slå blot på tråden."

Læs mere...

En gruppe personer fra Aarhus har indstillet Torben Dreier til prisen. Vinderen offentliggøres under Folkemødet på Bornholm i juni måned.

Læs mere...

Børnehjælpsdagen har fået et nyt bestyrelsesmedlem. Det drejer sig om Lene With, 57 år, der til daglig er projektleder i FO-Aarhus og bosiddende i Skåde.

Læs mere...

Future Battle er en debatform uden vindere - men måske er der en hel del, der er klogere efter kampen. Nicolai var med da det gik løs i Café Økogal i anledning af det forestående valg til EU parlamentet.

Læs mere...

Som en optakt til Europa-parlamentsvalget har Future Battles den 13. maj sat en række politiske aktører, innovatører og iværksættere stævne. De skal battle, debattere og udvikle nye fremtidsvisioner for social innovation i Europa.

Læs mere...

Med små videoer på nettet søger FO-Aarhus at skabe opmærksomhed blandt især unge vælgere om den forestående folkeafstemning 25. maj om den fælles EU patentdomstol. Folkeafstemningen afvikles i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet.

Læs mere...

Aarhusianerne skal opleve Nationalpark Mols Bjerge som et sted for dem. Derfor skal deres forhold til parken nu undersøges, så stedet kan gentænkes som en naturlig forlængelse af byrummet

Læs mere...

Karin Poulsen fra Moesgård kom forbi og fortalte om Aarhus' tidlige historie og om fundene ved udgravningerne i Christiansgade.

Læs mere...

Den 24. maj inviterer OPGANG2 TURNÉTEATER i samarbejde med Aarhus Teater igen indenfor til stor gratis kulturfestival.

Læs mere...

Vi har tidligere skrevet om de arkæologiske udgravninger i forbindelse med FO-Aarhus nybyggeri i 2013. Nu er rapporten om udgravningerne kommet.

Læs mere...

Nu kan du være med til at kåre din aftenskole som den bedste! FO-Aarhus har nemlig i samarbejde med Fritid & Samfund indstiftet en pris - eller faktisk flere.

Læs mere...

Den 13. marts kl. 11-14.00 er der åbningsreception i Café Nicolai i Vester Alle 8, hvor ØKOgal fremover vil sørge for mad og drikke til FO-byens brugere.

Læs mere...

Nicolai har snakket med projektmager Daniel Walsh fra Idébutikken for at blive klogere på, hvor den grønne gade er på vej hen.

Læs mere...

Der var solskin, havblink og brølende motorer da vi havde inviteret en helt særlig gruppe - nemlig ordblinde af alle aldre - til Classic Race. Til de heldige var der også en tur i Lamborghini eller Ferrari...

Læs mere...

Har du hørt om Grøn Byggestrøm?

Læs mere...

Veloplagt publikum fra FO-Aarhus Seniordaghøjskole mødte fem kandidater Af Hans Henrik Pedersen Tirsdag den 19. november skal vi atter til valgurnerne for at vælge de kommunalpolitikere, der skal repræsentere os i det lokale byråd.

Læs mere...

Det var i store træk temaet, da De Radikale havde indbudt til debatmøde i FO-Aarhus' lokaler i Vester Allé om et nyt politisk udspil med titlen 'Kultur som socialpolitisk løftestang'

Læs mere...

Generalforsamling i FO-Aarhus´ aftenskoleklub Afholdes mandag d. 3/3 2014 kl.15:30 i Frederiksgade 78C, lokale 101

Læs mere...